Koopjeshoek

Ontdek hier alle huidige promoties in ons productenassortiment. Sale artikelen tellen ook mee voor je OVVD Make-up spaarkaart en kunnen gecombineerd worden met de gratis verzending vanaf € 50. Waar wacht je nog op?

Product in de kijker

Sale!

De Award Winning Body Primer van Sunkissed is een ware must-have voor het creëren van een gelijkmatige tan. Het is de ultieme basis voor de applicatie van zelfbruining producten. Verrijkt met een fruitmengeling en voedende formule.

Dermatologisch getest.

Vegan & cruelty free.

150 ml.

Bekijk alle koopjes

Goedkoop make-up shoppen op OVDD Make-up

OVDD Make-up is ervan overtuigd dat merkcosmetica betaalbaar moet zijn. Jezelf verwennen met een welverdiende me time in de badkamer hoeft geen dure gelegenheid te zijn. Selfcare is een alsmaar belangrijker begrip geworden in de Westerse maatschappij en gelukkig maar! Zo kan jij meteen de batterijen weer opladen en heeft dagelijkse stress geen grote vat op je. Wij zorgen voor de levering van de producten binnenin een snelle termijn en jij hebt jouw My Time, Make-up Time moment zonder je te hoeven verplaatsen!

Op deze pagina vind je al onze Sale-artikelen. Wij bieden het ganse jaar door sales aan in onze koopjeshoek. Wij zoeken voor jou het voordeel uit en jij geniet mee van de lage prijs inclusief een kwalitatief sterke klantenservice. Daar staan we voor. De Sale-artikelen zijn niet voor een specifieke reden afgeprijsd. Ze gaan dus niet per se uit ons assortiment en er zijn absoluut geen defecten aan. Daarbovenop organiseert OVDD Make-up regelmatig extra acties en promoties om bepaalde thema's te belichten. Wil je graag op de hoogte blijven hiervan? Schrijf je dan in voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief boordevol updates, kortingsbonnen en new arrivals!