De Belgische webshop OVDD Make-up is opgericht in 2020 door Isabelle.

Isabelle, zelf al jaren gepassioneerd blogger bij Outfitvandedagblog (OVDD), is een ambitieuze twintiger en altijd al gek op koopjes doen. Fan van beauty en alles daaromtrent, vond ze toch dat luxe ook betaalbaar moest zijn. Ze kwam op het idee een webshop te openen waarbij merkmake-up aan voordelige prijzen zou worden aangeboden. Naast de voordelige prijzen, wordt er ook belang gehecht aan duurzaamheid en de ecologische component. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu en geven we de voorkeur aan dierproefvrije producten die we dan ook graag extra in de verf zetten.

De producten uit de collecties worden zelf kwalitatief uitgetest om zo tevredenheid te garanderen.

OVDD Make-up: "My Time, Make-up Time"

 

Bij OVDD Make-up geloven we in dat echte me time moment, dat moment dat jij uit de badkamer komt en straalt van zelfvertrouwen. Als kersverse mama van een jong baby'tje weet Isabelle hoe belangrijk het is jezelf ook eens in de watten te leggen. Onze missie is vrouwen hun natuurlijke schoonheid te laten accentueren zonder dat hun portemonnee hieronder zal lijden.

Aan huis geleverd, zo heb jij meer tijd voor leuke dingen.

Iedereen vindt het fijn om geld te besparen. Het leven is immers al duur genoeg. Toch willen we onszelf graag verwennen en niet tekort doen. Bij OVDD Make-up begrijpen wij dat de moderne vrouw graag zichzelf mooi opmaakt zonder dat hier een stevig prijskaartje aan vast hangt. Wij zoeken het voordeel, jij geniet van de kleine prijs.

Wij streven naar een snelle service en zorgen dat jij jouw pakketje ontvangt binnen de 1-4 werkdagen. Voor de verzending rekenen wij op Bpost. Wij verzenden alleen in België en Nederland.

Een lage prijs hoeft niet ten koste van de service te gaan, vinden wij. Bij OVDD Make-up geloven wij in gericht advies en ondersteuning aan klanten, alsook een optimale service met alles erop en eraan. Tenslotte is dit jouw me time moment - It's Your Time, Make-up Time.

Ontdek ons op Instagram @ovddmakeup & @outfitvandedagblog