Isa's Choice

Eigenaar en blogger Isabelle baseert zich bij het kiezen van de juiste producten voor de webshop steeds op producten die ze zelf graag gebruikt. Daardoor kan ze ten allen tijde de kwaliteit garanderen. Ontdek haar persoonlijke favorieten op deze pagina, Isa's Choice. Deze gebruikt ze zelf haast dagelijks.

De Rimmel Fresher Skin SPF 15 Natural Finish Foundation is een absolute must-have in je make-up routine. De foundation is licht van textuur en laat de huid ademen. Hierdoor creëer je een natuurlijk glanzende, frisse teint.

SPF 15: beschermende factor tegen UV-stralen

Verstopt de poriën niet

25 ml

Kleur: 303 True nude

"De Rimmel Fresher Skin Foundation is zo heerlijk licht. Zelfs in de zomer draag ik deze met plezier, omdat mijn huid straalt en ademt. Bovendien gaat deze niet af op je kleding."

Uitverkocht

Make-up Remover Doek Roze

€ 5,00
Uitverkocht

Je make-up eenvoudig verwijderen kan met deze make-up remover doek. Niet alleen is deze duurzaam dankzij zijn wasbaarheid, het is ook eenvoudig in gebruik. Simpelweg met water kan je zelfs de meest hardnekkige make-up verwijderen en vervolgens het doek reinigen met zeep. Beter voor het milieu en bovendien bespaart het je een hoop geren voor micellair water of wegwerpreinigingsdoekjes.

Voordelen in gebruik:

  • Het is milieuvriendelijk
  • Herbruikbaar
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Verwijdert ook waterproof make-up
  • Eenvoudig in gebruik
  • Wasbaar in de wasmachine
  • Beter voor de huid omdat je reinigt met water
  • Goedkoop

As seen on Outfitvandedagblog.

"Ik heb zelf intussen 2 make-up remover doeken, zodat ik er altijd eentje heb als er 1 exemplaar in de was zit. Ik keek er vroeger altijd tegenop om mijn make-up er 's avonds af te halen, nu niet meer! Het is zo simpel, gewoon met water kan je zelfs hardnekkige make-up verwijderen. Bovendien is het zoveel beter voor het milieu. I love it."

Opvallende wimpers zonder klonters? De Max Factor Masterpiece Max Mascara Black is jouw redding in nood. Deze sublieme mascara zorgt voor een natuurlijke verlenging van de wimpers zonder deze te verzwaren. Het omhult iedere wimper tot in de hoekjes dankzij zijn unieke siliconen IFX-borsteltje. Tot 4x meer volume voor een prachtig waaiereffect.

Deze mascara is longlasting en smudgeproof, zo hoef jij je geen zorgen te maken over vlekjes. Kies zelf de intensiteit van de mascara door al dan niet met meerdere lagen te werken.

Met de Max Factor Masterpiece Max Mascara Black creëer je de meest intense, krachtige oogopslag in slechts enkele minuten.

Dit product is geschikt voor contactlensdragers, alsook voor personen met gevoelige ogen.

"Ik kan de positieve reviews online beamen. Ik ergerde me vaak aan mijn vorige mascara's dat mijn wimpers gingen samen klitten en dat het begon te klonteren. Deze mascara is erg licht, klontert niet en werkt je oogmake-up tot in de perfectie af. Ik vind deze mascara echt super en kan hem warm aanbevelen."