• 🎁 Spaarkaart met talloze voordelen
  • 💶Gratis verzending vanaf 50 euro
  • 🚚 Levertijd 1-4 werkdagen*
  • 💝Gratis staaltjes bij uw bestelling
Home » Eco Friendly Cosmetica

Onze nieuwe missie: OVDD Make-up kiest voor duurzaamheid

Bewust shoppen is belangrijk. Wij selecteerden eco friendly make-up en verzorgingsproducten van gekende merken die respect tonen voor mens en natuur. Met oog voor vegan en zero waste dragen we ons steentje bij tot een betere wereld.

Welke nieuwe merken zijn er?

OVDD Make-up introduceert hierbij de Very Vegan lijn van W7 Cosmetics. Deze cosmeticalijn is gecertificeerd door The Vegan Society.

Verder hebben wij het succesvol merk SYLVECO toegevoegd aan ons assortiment, een Pools familiebedrijf dat gespecialiseerd is in natuurlijke cosmetica, volledig plantaardig verrijkt met kruiden en andere elementen van de natuur.

Wat doen wij?

OVDD Make-up maakt zoveel als mogelijk gebruik van hergebruikte verpakkingen en vullingen bij het zenden van pakketjes. Er wordt zo min mogelijk plastiek gebruikt. We moedigen onze klanten ook aan te sorteren en te kiezen voor milieu- en diervriendelijke producten.

Onze traditionele visite- en bedankkaartjes die meegegeven worden met de pakketjes wordt samengevoegd tot 1 compact kaartje. Zo kunnen we toch een mooi extraatje en signatuur toevoegen aan uw pakket rekening houdend met zo weinig mogelijk papierverbruik.

Bij het op post doen van de pakketjes komt tevens geen auto aan te pas om CO2 uitstoot te vermijden. Eigenares Isabelle doet dit allemaal per fiets, met het openbaar vervoer of te voet.

Bij OVDD Make-up hechten we belang aan duurzaamheid. We gaan verspilling tegen door oude collecties aan voordelige prijzen aan te bieden. Wij kopen nooit grote voorraden in zodat niet verkochte artikelen niet weggegooid worden. Retourzendingen vinden we spijtig, zowel voor het milieu als voor ons. Vandaar dat ieder product een duidelijke omschrijving en foto omvat om dit te voorkomen. Twijfel je toch nog? Stuur ons een berichtje via Facebook Messenger en wij adviseren jou met plezier via een LiveChat alvorens je een aankoop doet. Zo vermijden we een onnodige transportactie.

Pakketjes versturen doen wij via Bpost. Bpost heeft recent het milieuvriendelijkste distributiecentrum geopend in België. Tegen 2030 wil Bpost dat 50% van hun voertuigen elektrisch rijden. Groen is de toekomst!