Conceal & Contour

Contouren kende voornamelijk een opmars in populariteit vanwege Kim Kardashian. Zij heeft het contouren heel goed onder de knie. Met een conceal en contour pallet kan je je gezicht "vervormen" en je gezicht meer dimensie geven Je kan je neus optisch smaller laten ogen en je jukbeenderen scherper naar voren laten komen, hierdoor toon je slanker. Dit doe je aan de hand van lichtbeige en donkerbeige kleurpigmenten. Met een coverstick kan je oneffenheden eenvoudig verdoezelen.

Deze coverstick van W7 doet al je oneffenheden onmiddellijk verdwijnen! Wallen onder je ogen? Bye bye! Een pukkeltje op je voorhoofd? Bye bye! Bovendien is het compact verpakt en handig om dagelijks mee te nemen in je make-up tasje.

Inhoud: 3,5 g

Kleur: Light - Medium

W7 is een cruelty free merk.

Dit camouflage conceal palette van wereldwijd gekend merk Revolution bevat 8 crèmige concealers in verschillende bruine tinten voor de ultieme contouring en camouflering. Creëer de perfecte basis in enkele minuten. Makkelijk te blenden en inclusief spiegeltje.

Niet getest op dieren.

10 g

De W7 Very Vegan Powder Contour Kit - Fair/Light geeft je gezicht een mooie definitie dankzij zijn highlight en contour effect. Lichte kleur. Poedervorm. Niet getest op dieren - cruelty free.

Gecertificeerd door The Vegan Society

Vegan is dé beautytrend van nu. Bewust nadenken over wat je koopt is iets dat OVDD Make-up aanmoedigt, om zo respect te tonen aan onze kostbare, waardevolle natuur. Draag jij je steentje bij tot een betere wereld? #duurzaamheid #onzemissie

Color correcting poeder

Voor een effen teint van de huid te bekomen, kan u rekenen op het kleurcorrigerend poeder van 2B.

Instant selfie ready? Dat kan! Met het Color Correcting Poeder van 2B bekom je onmiddellijk een perfecte finish op je huid. Met zijn 3-in-1 formule zeg je vaarwel tegen roodheid, sporen van vermoeidheid en een vale kleur van de huid. Oneffenheden worden moeiteloos gecamoufleerd.

Kleur 01

Inhoud 9 g

2B is een Europees cosmeticamerk dat staat voor fun en kleur. Hun collecties maken je onmiddellijk vrolijk en ze zijn bovendien ook nog budgetvriendelijk.