Make-up Gamma

Product in de kijker

De W7 Colour Me Buff Natural Nudes Eye Colour Palette bevat 12 prachtige nude oogschaduwtinten voor de meest spraakmakende looks. 

Kleuren: goud, bruin, bronze, zwart, wit, crème

Kies zelf het gewenste effect: dramatisch voor een avondje uit of sober voor iedere dag. Wat je ook voor ogen hebt, dit palet is een absolute must-have!

Inhoud: 15,6 g

W7 is een cruelty free merk.

Make-up shoppen bij OVDD Make-up? YES!

Met make-up kan je eenvoudig je natuurlijke schoonheid benadrukken. Leg je graag de focus op je ogen, dan hebben wij bij OVDD Make-up een mooi assortiment mascara's, oogschaduw en eyeliners. Een basis om mee te beginnen creëer je met foundation, al dan niet in combinatie met poeder. Een heftige nacht achter de rug? Geen probleem, met concealer zie je er zo weer fris en opgewekt uit. Niet onbelangrijk: de wenkbrauwen. Vaak worden deze vergeten hoewel deze erg belangrijk zijn in je make-up routine. Accentueer deze dan ook met een potlood of gel, wat je ook prefereert. Last but not least: de lippen. Ben je helemaal into glans, ga dan voor lipgloss. Heb je liever een matte tint of ben je meer back to basics, check dan snel onze collectie lippenstiften die je zeker zal bekoren!

OVDD Make-up is dé ultieme make-up specialist voor kwaliteitsvolle make-up aan een budgetvriendelijk prijsje. Je vindt hier alle producten om een volledige make-up look te creëren in een handomdraai. Geniet van onze voordelen, maak gebruik van de OVDD Make-up spaarkaart en als je voor € 50 bestelt, is jouw verzending ook ineens kosteloos. Waar wacht je nog op?